El CE Mataró tanca amb victòria una jornada rodona

El CE Mataró tanca la jornada com ni s'hagués imaginat i torna a optar a tot. Guanya a l'Europa B mentre veu com la Guineueta fa aigües al camp de la Fundació Privada Hermes.

Al Camp del Centenari es va viure el que per molts és ja el millor partit de la temporada dels mataronins. Un joc ordenat, fluid, generant perill i amb una defensa infranquejable. Les bones intervencions del porter de l'Europa, l'ex del Cirera Joan Compte, van ser decisives perquè els barcelonins mantinguessin la porteria a 0. Al minut 19 Bargalló sí va aconseguir marcar, però ho va fer en fora de joc. Els groc i negre ho seguirien intentant per mitjà d'Isma, en un llançament de falta o de Youssef que va estar a punt de fer el primer.

Els graciencs van tenir la seva opció al final de la primera part però la pilota no va entrar. Uns 45 minuts que per Alberto Aybar i Parri suposen dels millors aquesta temporada. A la segona part l'Europa B va intentar dominar l'encontre com ho havia fet durant els primers minuts de la primera, sense aconseguir-ho. En canvi Bargalló sí trobaria, ara, el camí de gol legal. Va ser al 66 després d'un xut que desvia la defensa. A partir d'aquí, bo i esperar una reacció visitant, el Mataró es va mantenir com a dominador.

L'1 a 0 es va controlar com si fos un 3 a 0 mentre des de la graderia anaven arribant les notícies dels gols de l'Hermes a la Guineueta. Al final, tres punts i tots els números de la loteria comprats. Ara toca descansar per Setmana Santa però quan es torni espera una altra final. Visitar el camp del Sant Pol. Després, visita al districte 030, rep al Besòs Baron i marxa a Argentona, el principal perseguidor des d'ahir dels mataronins.