El CE Mataró recupera la dinàmica de joc

Els mataronins tornen amb bones sensacions i aquest diumenge provaran de tornar a sumar una victòria

Ahir els hi explicavem que la Primera Catalana ha començat amb dubtes, però acostant les posicions entre ens federatiu i clubs. Un d'ells és el Club Esportiu Mataró que aquest diumenge va poder tornar a jugar després de molts mesos parats. L’equip ja torna a tenir dinàmica competitiva i espera, també, recuperar la forma el més aviat possible.

Dilluns no va ser un dia qualsevol al Camp del Centenari. Per primera vegada en molts mesos, aquest inici de setmana s'ha pogut parlar de futbol sènior. El primer equip ja torna a tenir dinàmica d'entrenaments i de partits i aquesta és la millor notícia esportivament parlant. José Antonio Palanco, el segon entrenador, explicava a Carnet Esportiu com estaven els jugadors.

A poc a poc anem sumant minuts, anem fent càrregues als nois, i bé, a poc a poc, és ben bé un partit de pretemporada. Preparar partits, preparar entrenaments i fer una mini pretemporada per posar els nois de la millor manera possible per poder competir millor.

A Sabadell l'equip va treure un punt però va buscar els altres dos. Segons el tècnic, els groc i negre van merèixer més del què van extreure.

Pràcticament no ens van incomodar a dalt i només esperaven algun error nostre per poder aprofitar aquestes ocasions, i també una mica a pilota aturada.

Ara toca rebre la visita del Rubí. Ve de perdre per 0 a 4 contra la Guineueta, colíder amb el Mataró. És la primera derrota de la temporada i des de Mataró saben que el resultat serà una arma de doble fil contra ells.

Sabem que ve el Rubí, que ve d'encaixar una golejada i voldrà refer-se de l'ensopegada i intentar capgirar la seva situació.

L'encontre es jugarà a partir de les cinc de la tarda de diumenge i es podrà seguir en streaming al web de mataroaudiovisual.cat