El CE Mataró, més líder

El CE Mataró acaba la jornada més líder després de la victòria de mèrit contra el Turó la Peira i les ensopegades de Suingerlín i Montcada. Els groc i negre encaraven l'encontre després de perdre el primer la setmana passada i rebien un equip dur, difícil, rival directe a la zona alta  i amb la pressió que tot això suposa. De fet els jugadors mataronins van haver d'anar molt en compte en tot moment amb la duresa del Turó la Peira.

Els gols no van arribar fins a la segona part. Kike Amador va marcar el primer al minut 50 amb una bona finalització al primer toc. Un 1 a 0 que el Mataró va haver de defensar amb ungles i dents, com per exemple en aquesta falta que desvia Pol des dels tres pals. 

La millor forma física i la visió de partit van ser decisives per retenir el marcador. A les acaballes, a manca d'11 minuts pel final, va arribar el segon. Toni Muñoz finalitza una assitència de qualitat de Yustos per segellar el resultat i assegurar tres punts que deixen una mica més sol al conjunt mataroní.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés