El CE Mataró li guanya el derbi a la UD Molinos

Les blanc i blaves tenien diverses baixes i van demanar ajornar el partit. Amb la victòria el CE Mataró és líder de la 1a Catalana.

Dues jornades després de reprendre's la competició de la 1a divisió Catalana femenina, ha arribat el derbi mataroní de la categoria, entre Club Esportiu Mataró i Molinos.
Un derbi on els grocs i negres s'imposaven per 4 a 1. A la mitja part la victòria ja era local, per un ajustat 2 a 1, i finalment en els darrers minuts era el Mataró qui aconseguiria marcar dos gols més i sumar la segona victòria de la temporada.
Així parlaven del partit els dos entrenadors. Escoltem primer a Carlos Jiménez, tècnic del Mataró, i després al tècnic del Molinos, Raul Santos.

Carlos Jiménez (CE Mataró) La valoració és positiva. Gunayem tres punts i seguim a dalt, que és l'objectiu que tenim marcat. Estar quant més amunt millor. Tres punts importants per seguir sumant després d'aquesta represa per la Pandèmia.

Raul Santos (UD Molinos) Ens presentàvem al partit amb un munt de baixes. Vam sol·licitar, fins i tot, l'ajornament del partit. I la veritat és que al camp s'ha vist un equip molt superior, que ha estat el Mataró. Nosaltres teníem un equip justet per competir avui, hem fet el que hem pogut i el resultat el podem considerar just.

Un partit marcat els dies previs per la polèmica, després que el Molinos, que només va poder convocar 14 jugadores, hagués demanat ajornar l'enfrontament per les nombroses baixes que patia, i que realment va condicionar el partit. El duel, però, es va acabar jugant diumenge a la tarda al Municipal del Centenari, amb nombrós públic a les graderies. Un públic local que va poder festejar amb les jugadores del Mataró una victòria davant de la seva afició, per mantenir-se entre els quatre equips que lideren la classificació del grup 2 amb sis punts. Les mataronines i el Pontenc amb un partit menys.