El CE Mataró ja comença a preparar la represa

L’equip de Raul Monroy, però, no podrà comptar amb alguns dels seus jugadors, perquè han estat cedits a Tercera Divisió.

Quatre mesos després de l’últim partit oficial, el primer equip del Club Esportiu Mataró ha tornat a jugar-ne un. Va ser ahir al vespre, en aquest cas amistós i contra el seu equip juvenil, que en el seu cas no s’ha aturat en cap moment. Un amistós on es va poder veure que al primer equip groc i negre encara li queda moltes coses per reajustar. I és que al davant tenien una plantilla que porta mesos entrenant i competint, tot el contrari que l’equip de Raul Monroy.

Per al tècnic, el més important, en aquesta represa, serà poder-se enganxar el més aviat possible a l’aspecte competitiu.

La competició es reprendrà amb els mataronins liderant el grup amb sis punts. Però, segons Monroy, això només els dona un marge d’error, davant les incògnites que genera la tornada i com estaran els rivals amb qui s’enfrontaran.

Per exemple, en el cas del Club Esportiu Mataró jugadors com Micky Puerto o Lluís Bargalló no podran estar a disposició de Monroy perquè, davant l’aturada dels entrenaments i les competicions de 1a Catalana, van demanar marxar cedits a altres equips de Tercera Divisió. Ara, amb la represa de la competició a no podran estar a les seves ordres, perquè quan marxa un jugador s’ha d’esperar sis mesos per recuperar-los.

Però això no treu que l’objectiu de l’equip sigui el mateix que el proposat ja el mes d’octubre. Fer una temporada digna, que els permeti consolidar-se a la categoria i el temps i el joc, dirà si es pot aspirar a més. Tornem a escoltar Raul Monroy,.

El calendari comprimit farà que no hi hagi marge a nivell de resultats, ni tampoc a nivell organitzatiu, perquè la primera fase s’allarga jugant cada cap de setmana fins al cap de setmana del 12 i 13 de juny. Amb partits d’anada i tornada, se’n disputaran un total de 18. Els primers classificats dels quatre subgrups jugaran un play off d’ascens, a doble partit, i els vencedors seran els dos equips que pugin a Tercera Divisió. Unes eliminatòries que es jugaran el 20 i 27 de juny.