El CE Mataró esgota les últimes opcions d'ascens

Al Club Esportiu Mataró se li van exhaurint les possibilitats d'ascendir a Primera Catalana. Ara només en té dues, que són les dues jornades que resten de lliga, i no hi ha marge per errar.

Ara mateix, la taula la lidera la Guineueta, que és líder amb 69 punts i que ascenderia directament a Primera Catalana. Per darrere, l'Argentona, amb 66 punts, tres menys que la Guineueta i tres més que el Mataró, que és tercer amb 63 punts. Només hi ha un petit inconvenient pels interessos mataronins, i és que només el segon classificat tindria opcions de fer una promoció d'ascens, i ara mateix el segon és l'Argentona. A aquest inconvenient se li afegeix un altre: el goal average. El Mataró el té perdut contra els argentonins, i en cas d'empat serien ells qui s'emportarien la plaça.

Ara mateix, l'únic que pot fer el Mataró és guanyar els dos darrers partits i esperar que tant Argentona com Guineueta perdin. No hi ha marge d'error, sinó, el conjunt d'Alberto Aybar s'haurà de passar un any més a Segona Catalana.

Aquest cap de setmana, el Mataró s'enfronta contra el Masnou diumenge a la tarda, un partit que no serà fàcil, ja que a l'anada el Mataró va perdre per 3 a 1 contra els masnovins.

Pel que fa als rivals, l'Argentona juga contra el Sant Pol i la Guineueta contra el Montcada.

 

Informa: E. Manchado