El CE Mataró es queda sense el capità

L’afició del CE Mataró celebrava, ara fa unes setmanes, la renovació del seu capità i el gran ídol de la graderia, Aitor González. Però ara fa 15 dies el jugador va anunciar el final de la seva etapa com a groc i negre. Després de cinc temporades i mitja creu que la seva etapa té el final ara i aquí, amb l’equip a Primera Catalana. Aitor González va ser amb Mataró Audiovisual al camp del Centenari per explicar les raons de la seva marxa.

González ha estat una peça clau per entendre el retorn del Mataró a Primera Catalana. Primer amb José Maria Polo a la banqueta, amb qui es va aconseguir el primer ascens i després amb Raul Monroy. Pel mig, els intents de pujar dirigits per Alberto Encinas i Alberto Aybar. I sempre amb Aitor al camp. Això ha generat un sentiment de pertinença a una entitat i uns colors, fet que s’ha anat passant a les noves incorporacions.

Ara, el seu futur passa per Cardedeu, on coincidirà de nou –i per primera vegada des de Vilassar de Mar- amb Imanol Castilla. Seguirà vinculat però al Mataró, ja que ha continuarà sent entrenador del futbol base.