El CE Mataró es manté unit i amb la moral alta

Hi ha derrotes que fan mal i n'hi ha d'altres que afecten positivament. La del Mataró de diumenge seria de les segones. L'equip va meréixer alguna cosa més, no es va sentir l'equip petit davant un dels favorits a l'ascens, i va marxar del Camp del Centenari convençut que jugant així els resultats no es faran esperar. Pel què el guió per les properes setmanes es manté intacte.

Diumenge Raul Monroy va rebre la seva segona expulsió de la temporada. Val a dir que l'acta arbitral no detallava massa informació al respecte i que va ser un annex, enviat dilluns, el que sí oferia tot ampliat què havia passat, tot i que des del club no hi han estat d'acord. Fet pel qual el conjunt groc i negre ha decidit apel·lar amb la intenció de demostrar que no s'havien fet cap comentari dels exposats als annexos. Resultat: es manté la sanció que serà d'1 partit.

Bo i la suspensió, si hi ha una dada que defineix el Mataró, aquesta és el joc net. Aquesta temporada cap jugador ha estat expulsat, ni per vermella directa ni per acumulació de grogues, i tan sols cinc jugadors han complert el cicle de sanció per rebre 5 grogues durant la temporada. És més, dels últims 54 partits, tan sols Isma en una ocasió i Simon, en dues, han hagut de marxar del camp abans de temps per ser expulsats. 

Pensant ja en el proper rival, aquest és el Llagostera B, cuer de la classificació. Seguir buscant en la permanència sense renunciar a res és la intenció de la plantilla. El partit es disputarà diumenge a dos quarts de set de la tarda.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla