El CE Mataró es juga el tot o res a Can Dragó

Tot el que no sigui guanyar deixaria el CE Mataró sense opcions

Alberto Aybar ho té clar. Ha de guanyar els tres partits que resten, però tampoc té altra alternativa si vol pujar de categoria. Només té un petit problema, que en realitat són cinc: els cinc equips que també aspiren a l'ascens.
Ara és moment de fer servir la calculadora per veure quant d'apretada està la segona catalana. D'equips per ascendir directament n'hi ha 5: Guineueta, Argentona, Mataró, Europa B i Sant Pol, separats per 9 punts. I per la promoció s'hi afegeix el Llefià.
En aquesta jornada el Mataró s'enfronta amb un l'Atlètic Piferrer ja descendit i sense res en joc. El Mataró, en canvi, ve de dues derrotes consecutives, ratxa que encara no s'havia vist en tota la temporada. El seu tècnic, Alberto Aybar ho defineix com "un pal molt fort".
Guanyar, i tenir un ull posat en què fan els rivals. És el que han de fer els mataronins durant aquests tres darrers partits. En primer lloc, aquest diumenge el Mataró s'ha de centrar en guanyar al Piferrer a les 12h a domicili i esperar que la Guineueta, que jugarà al mateix moment, perdi a casa contra el Sant Adrià. Però recordem que el rival que s'hi ha afegit i amb el que no s'hi comptava unes jornades enrere és l'Argentona, amb qui el Mataró té el goal average perdut i qui li treu tres punts. El conjunt d'Alberto Aybar haurà d'estar pendent d'aquest encontre en el que els argentonins rebran demà a les cinc de la tarda al Besòs.
La Segona Catalana puja de temperatura i a aquestes alçades, qualsevol error es pagarà molt car.