El CE Mataró empata a zero contra el Gramenet

El Club Esportiu Mataró va empatar a zero contra la Unió Esportiva Gramenet en un partit amb moltes ocasions i dos pals, un per cada equip.

El Mataró va gaudir de moltes ocasions de gol i va deixar la "Grama" tancada al darrere buscant contraatacs. Malgrat ser un partit amistós, el conjunt visitant va oferir un joc molt dur i agressiu que travava l'enfrontament.

Els grocs-i-negres van tenir en tot moment la possessió de la pilota i van deixar la porteria a zero, cosa que no havia passat en els altres partits de pretemporada. Tot i l'empat a zero, Daniel Prieto, jugador del Club Esportiu Mataró, valora positivament el bon joc dels mataronins. Precisament Prieto ha tornat aquesta temporada al Mataró després d'haver jugat amb el Vilassar, el Júpiter i a El Masnou. 

L'enfrontament contra el Gramenet va servir per donar més confiança a l'equip després d'haver disputat un partit discret contra l'Uni Bellvitge. El pròxim partit del Club Esportiu Mataró serà el diumenge a les set de la tarda al Camp del Centenari, on jugarà contra el Vilassar en el Trofeu Iluro.