El CE Mataró de Monroy no perd al Centenari

Aquesta temporada el CE Mataró ha jugat 5 partits com a local. 3 han acabat amb victòria i 2 en empat. En total, cap de perdut. I això no és una dada aïllada. Raul Monroy encara no ha perdut un partit de lliga al Centenari des del seu debut a la banqueta del primer equip.

La temporada passada, dels 17 encontres jugats davant la seva afició, 12 van acabar amb triomf i cinc en empat. El què, en el còmput global, fa un total 15 duels guanyats i 7 empats, en 22 partits.

Per remuntar-se a la darrera derrota groc i negre a casa s'ha d'anar al 6 de maig de 2018. Derrota per 1 a 2 contra el Sarrià en el penúltim encontre com a local d’aquell curs. Aquella temporada, amb Alberto Aybar a la banqueta, al Passeig Carles Padrós es van guanyar 11 partits, se'n van empatar dos i se'n van perdre quatre.

555 dies més tard, el Club Esportiu Mataró segueix sense perdre, ha pujat de categoria i és a la part alta de Primera. Una categoria on Monroy ha notat que hi ha força permissivitat en el joc.

El proper rival posarà a prova la imbatibilitat del Mataró davant la seva afició. Serà el Palamós, el què suposarà un duel entre tercer i quart separats tan sols per un punt.

El Palamós només ha cedit una derrota. Precisament contra el darrer rival mataroní, l'Escala. Això serà però d'aquí 15 dies.