El CE Mataró comença la temporada

Ha arribat l'hora. Aquest cap de setmana el Club Esportiu Mataró torna a la 1a Catalana, categoria que va aconseguir la temporada passada amb un ascens directe i després d'un molt bon campionat.

La derrota del darrer cap de setmana en el marc del Trofeu Iluro, contra la Muntanyesa, equip de l'altre grup, ha situat els mataronins, com a mínim, en atenció per saber que aquesta temporada no serà com l'anterior,.

El primer rival, per exemple és, diumenge a les 12 del migdia, un Parets que ha guanyat la Copa Catalunya amateur, que a finals de la temporada passada guanyava al Molinos, deixant fora els mataronins d'aquesta competició. I que per tant posarà les coses complicades, tot i tractar-se d'un equip novell, com el quadre groc i negre.

Precisament Molinos i Cirera s’estrenen també aquest cap de setmana. Els dos ho fan a domicili. Escoltem les declaracions dels dos entrenadors, rimer Juanjo Palma del Molinos i després de la Union Deportiva Cirera, que expliquen el seu gran objectiu de la temporada, que no és altre que la permanència.

A les 12 del migdia el Molinos s’estrena al camp del Sant pol, en un dels molts derbis comarcals que té el grup segon de 2a Catalana, i un quart d’hora després el Cirera debuta al camp del Racing Vallbona.