El Català de la classe Estel també es juga fora de l'aigua

Durant el cap de setmana del Campionat de Catalunya de la classe Estel, l'Escola de vela Mataró i el Club Vela Mataró van organitzar un seguit d'activitats diferents i destinades als propis competidors, als acompanyants i també als aficionats al món de les regates.

Dissabte a la tarda l'edifici de Capitania del port va ser escenari de diverses xerrades amb protagonisme per dues persones molt vinculades a la classe Estel.

Primer per Anna Rovira, filla de Josep Rovira, un dels dos socis de l'antiga fàbrica Roga, d'on van sortir moltes embarcacions històriques i d'on va sorgir bona part de la història de la classe Estel.

Posteriorment Toni Tió, fundador de l'empresa Toni Tió Velas, va fer una segona xerrada per explicar la seva història, vinculada al món de la vela.

Tots dos han vist l'evolució d'aquest esport, un fet que també destacaven a micròfons de Mataró Audiovisual, al mateix temps que expliquen algunes de les claus de cara al futur.

Un sopar el dissabte a la nit o el lliurament de premis de diumenge a la tarda van ser altres activitats celebrades en paral·lel a la competició.