El canvi de defensa certifica la victòria

Victòria del CJH Mataró per tancar la temporada que finalitza en vuitena posició. Ho fa per 33 a 26 davant el Sant Vicenç en un encontre gens plàcid durant els primers minuts pels groc i negre. Els seus visitants van començar molt bé l’encontre, dominant-lo en el marcador tot i que per distàncies de tan sols un gol. Una alternativa que es trencaria al final de la primera meitat, on amb un increïble 10 a 4 enviava l’encontre a vestidors amb el 18 a 12. Jordi Fernández explicava després del partit el perquè d’aquesta millora.

Així va ser. El Sant Vicenç va retallar distàncies fins a posar-se quatre gols per sota, amb el 26 a 22 a l’equador de la segona part. Entre els 4 i els 7 gols es va bellugar la diferència entre un i altre, un estira i arronsa que beneficiava a qui més gols havia fet. Al final, triomf mataroní liderat pels 6 gols de Jaume Pujol i els 6 d’Oriol Prat.

El Mataró tanca una temporada que ha vist una millora de l’equip, un estancament ofensiu i finalment una bona clausura. Material interessant per construir la segona part d’aquest projecte. Això ja serà, però, el curs vinent.

Informa: F. Andrés