El Campionat de Catalunya d'Estiu, la darrera conquesta del CN Mataró Adaptat

Després del Campionat d'Espanya, ara ha tocat el Campionat de Catalunya d'Estiu. El CN Mataró de natació adaptada toca novament el cel i es proclama vencedor d'aquesta prova

El Campionat de Catalunya d'Estiu torna a tenir els colors del CN Mataró. La secció de natació adaptada obté novament la victòria com equip a la piscina Sant Jordi de Barcelona.A nivell individual, els mataronins van destacar en moltes proves. En els 400 metres estils, per exemple, Jeremias Mateo va ser primer i Javier Cárcamo, segon. Daniel Ferrer va guanyar els 50 esquena, Mateo va repetir en els 100 lliure, i en els 100 braça femení les tres participants eren del Mataró: Berta Garcia, Marta Colom i Shandya Iscla.

En categoria femenina, els 200 lliure també van ser exitosos, amb Natalia Sánchez i Berta Garcia als dos primers llocs. Per l'entrenadora, Maria Folgado, la valoració no pot ser més positiva tot i que van comptar amb algun impediment. Folgado també fa referència a les marques. Cal tenir present que es troben ja a la recta final de temporada i amb tota la càrrega acumulada.

La secció segueix en una línia d'èxits difícilment igualable.

Tags: