El camí a LEB Plata

La UE Mataró-Homs va venir a TV Mataró per explicar-nos com han viscut la fase d'ascens

El camí d’aquesta UE Mataró-Homs no ha sigut fàcil. Aquesta era la tercera fase d’ascens a LEB Plata que disputaven. L’any passat van caure eliminats a Salou, però enguany anaven amb la intenció de fer el somni, realitat.

L’equip segueix de celebració, però amb una mirada al futur. La plantilla desitja que el club pugui afrontar el cost que implica participar a LEB Plata. I és que l’aval que demana la Federació Espanyola de Bàsquet és de 54.000 €, pagament que s’ha d’efectuar abans de l’1 de juliol. També hauran d’abonar 17.500 € de la quota d’inscripció. El tècnic, Charly Giralt, però, ho té clar. Vol l’equip a LEB Plata i acompanyar-lo en aquest camí des de la banqueta.

La UE Mataró-Homs finalment ha assolit l’objectiu. El projecte mataroní va començar fa 7 anys. Aleshores es jugaven la permanència a Lliga EBA al play-out.

L’aventura de la UE Mataró-Homs a la Lliga EBA ha posat punt final. No ha sigut fàcil, com deia l’Edu, però finalment han obtingut l’anhelat premi de l’ascens. Un ascens que, per cert, han aconseguit els quatre equips de la Conferència C.

Els mataronins ara afronten un nou repte. El primer desig de la plantilla és mantenir el bloc i seguir donant-li importància als joves jugadors del planter. L’objectiu del club és continuar el projecte que va començar fa 7 temporades i consolidar-se, ara sí, a LEB Plata.