El Calafell s’imposa al Mis Ibèrica Mataró a la final de la Copa de la Princesa

El Mis Ibèrica Mataró no ha pogut tornar de Getxo amb la Copa de la Princesa. Els mataronins han perdut per 1 a 6 contra un Calafell que ha demostrat, una vegada més, perquè és el líder de la 1a Estatal. Una derrota que no s’ha consumat fins a la segona meitat de partit, ja que a la primera tots dos equips han demostrat un nivell similar, tot i que els del Baix Penedès han tingut  més facilitats que els mataronins per trobar porteria.

Marc Gumà amb dos gols consecutius a les acaballes de la primera meitat ha començat a encarrilar la victòria calefellenca. Una primera part en què l’arbitratge han perdonat un penal al Calafell, després que Èric Florenza queiés a l’interior de l’àrea a causa d’un cop d’estic a la cuixa. Tot i que el capità mataroní li ha ensenyat al col·legiat en diverses ocasions l’hematoma del cop, l’àrbitre ha considerat que el jugador del Calafell havia tocat pilota.

Just començar la segona meitat ha arribat el tercer gerro d’aigüa freda pel Mataró. Eloi Albesa ha eixamplat de nou el marcador pel fer el 0 a 3. Tot i això, els mataronins no s’han rendit i han retallat distàncies amb un gol de Guillem Molist instants després del gol d’Albesa. Aquesta ha estat una de les poques ocasions de les que ha gaudit un Mataró espès en atac.

L’1 a 3, però, en comptes d’esperonar els mataronins, ha fet que el Calafell posés la directa, però es topés amb Àlex Mañé sota pals. Una insistència que s’ha acabat transformant de nou amb gol d’Albesa, en aquesta ocasió de falta directe i després d’haver enganyat amb el llançament al porter mataroní. Els gols de la sentència arribarien del capità calefellenc, Sergi Romeu.