El CA Laietània ja entrena amb els seus grups d’especialitats a l’estadi

Han estat mesos complicats per l’atletisme mataroní.

L’estadi d’atletisme ha estat tancat fins a l’arribada de la fase 2. Des de mitjans de març la secció atlètica del Centre Atlètic Laietània ha mantingut la seva activitat de forma confinada, però l’estadi, que havia estat tancat a finals del 2019 per les obres al paviment, torna mica a mica a la normalitat. Des del 8 de juny acull els primers grups d’entrenament. Pel que fa al Centre Atlètic Laietània els grups d’especialitats que ja preparen la temporada d’estiu, que s’hauria d’haver celebrat des del mes de març i fins el mes de juliol, i que ara ha canviat les dates.

Andreu Novakoski és el director tècnic de l’entitat.

 Des del club agraeixen el suport i la feina feta des de la direcció d’esports, i han aprofitat la reobertura de la instal·lació per poder iniciar una nova pretemporada. A mitjans de març els atletes juniors havien fet 5 mesos d’entrenaments per estar a punt pel campionat espanyol. Ara, hi tornen per poder afrontar amb garanties aquesta competició que s’ha mogut en un calendari comprimit de setembre a desembre, i on també s’han hagut de cancel·lar algunes de les proves. Davant moments d’incertesa la secció intenta adaptar-se al nou atletisme.

El club mantindrà tancada l'escola d’atletisme fins el mes de setembre, però a partir del 29 de juny obra el tradicional campus de tecnificació que durarà 4 setmanes.