El CA Laietània es prepara per la fase 2 i pensa en l’estiu

El Centre Atlètic Laietània treballa per tornar a la normalitat

Després d’haver de tancar les instal·lacions el passat 13 de març i fer un ERTE consensuat amb la plantilla, l’arribada de la fase 1 ha permès tornar a obrir portes i el retorn paulatiu cap a la normalitat. Almenys cap a la nova normalitat.

200 persones el primer dia i des d’aleshores els socis i sòcies de l’entitat han anat reservant hores per poder tornar a les pistes de tennis i pàdel. La nova fase permetrà als abonats i abonades poder fer altres activitats, però sempre amb reserva prèvia i amb reducció d’ocupació.

I és que una de les problemàtiques que tenen els clubs és que s’han d’adaptar a la situació, que no sempre és la prevista. De fet entitats com el Laietània, però també d’altres de la capital del Maresme, encara no poden planificar l’estiu a l’esper

Una de les activitats d’estiu del club serà el seu casal d’estiu, que ja està gairebé tancat i del toto dissenyat. Un casal que tindrà 300 nens i nenes repartits en grups de 10 i que es repartiran entre les 9 hectàrees de terreny dels que disposa l’entitat.

Informa: JM.Spà