×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El Boet tanca la temporada com a local amb una victòria en el derbi

Un Boet-Masnou sempre és sinònim d'emoció. En aquesta ocasió, els masnovins optaven a ser líders de la categoria, però els mataronins els van posar pals a les rodes tot buscant millorar la seva posició a mitja taula. Els taronges van dominar cada quart, seguits, això sí, de ben a prop pels visitants. Conseqüència? El marcador més alt, amb diferència, de la jornada. 97 a 88. Un resultat protagonitzat per l'encert dels locals, que es situen al bell mig de la classificació. Una setena posició des d'on comparteix 13 punts amb el Sant Josep i el Tarragona. Per la seva banda, el Masnou es manté a la segona plaça, a un punt del líder, el Club Bàsquet Menorca. Els dos tècnics, el boetista, Alberto Peña, i el masnoví Raul Laita, es lloaven l’un a l’altre. El nord-americà Faronte Drakeford, del Boet, marxava cap als vestidors amb la millora valoració, amb diferència. 28 punts, seguit del seu company d'equip Darío Naharro, amb 24. Lluny del millor d’entre els masnovins: Oriol Tomeu, amb 19 punts de valoració.

Un Boet-Masnou sempre és sinònim d'emoció. En aquesta ocasió, els masnovins optaven a ser líders de la categoria, però els mataronins els van posar pals a les rodes tot buscant millorar la seva posició a mitja taula. Els taronges van dominar cada quart, seguits, això sí, de ben a prop pels visitants. Conseqüència? El marcador més alt, amb diferència, de la jornada. 97 a 88. Un resultat protagonitzat per l'encert dels locals, que es situen al bell mig de la classificació. Una setena posició des d'on comparteix 13 punts amb el Sant Josep i el Tarragona. Per la seva banda, el Masnou es manté a la segona plaça, a un punt del líder, el Club Bàsquet Menorca. Els dos tècnics, el boetista, Alberto Peña, i el masnoví Raul Laita, es lloaven l’un a l’altre. El nord-americà Faronte Drakeford, del Boet, marxava cap als vestidors amb la millora valoració, amb diferència. 28 punts, seguit del seu company d'equip Darío Naharro, amb 24. Lluny del millor d’entre els masnovins: Oriol Tomeu, amb 19 punts de valoració