El Boet Mataró prepara la temporada a la Lliga Femenina 2

El Mataró Parc Boet femení acaba la segona setmana d'entrenaments de pretemporada amb bones sensacions. Gairebé tota la plantilla ja s'ha incorporat a la pretemporada amb el conjunt taronja.

Jordi Vizcaíno, entrenador del Boet Mataró, ja té pràcticament totes les jugadores al seu abast. Encara falten les incorporacions de l'americana Judy Jones i la boliviana Romina Rodríguez. Les dues jugadores estrangeres començaran la pretemporada la setmana que ve. De moment Vizcaíno entrena amb deu jugadores, cinc de les quals són nous fitxatges.

La temporada del Boet Mataró no es preveu gens fàcil a la Lliga Femenina 2. Per aquest motiu, Vizcaíno ha preparat una pretemporada que consta de sis setmanes sense cap partit amistós excepte obligatoris de la Lliga Catalana que es disputen abans de començar la temporada.

El tècnic taronja no es proposa cap objectiu a llarg termini. Només pensa a treballar dia a dia per fer un bon paper a la lliga. Vizcaíno assegura que els objectius vindran sols.

Aquests dies el club ha comptat amb la visita de la mataronina Rosó Buch, jugadora de l'Uni Girona que ha aprofitat per entrenar amb el conjunt mataroní. També s'entrena, de manera oficial, la nova incorporació danesa, Camilla Frommelt, procedent del Bàsquet Joviat Manresa.

Informen: A.Andrés / C.Mora