El Boet Mataró, campiones de Catalunya

El Boet Mataró, campiones de Catalunya

Amb la feina feta dissabte i el bitllet per Mallorca, i un cop superat el repte de guanyar l'amfitrió per primera vegada aquesta temporada, El Mataró Parc Dori Dori Boet va arrribar a Viladecans a rematar la feina. Davant hi tenia un Almeda que havia sorprès al Cerdanyola a semifinals però que arribava amb baixes. Començant per la banqueta, on Toni Pallé, juntament amb les tres júniors, s'havien desplaçat fins a Huelva per disputar el Campionat d'Espanya Júnior.

Tot i una resistència inicial, l'Almeda que hi havia a pista no va poder parar l'excel·lència boetista en el segon quart, on va arribar quasi al 50% d'encert. Al descans, 49 a 22. Si és cert que l'Almeda va causa força problemes a la represa i va millorar les seves prestacions, la remuntada era poc més que un miratge. 

Com dissabte, les graderies de l'Atrium de Viladecans es van tornar a tenyir de taronja. Cares conegudes de l'entitat i aficionats que van voler viure el segon títol consectiu en 1 any.  El Boet arribava a la final a quatre com el favorit a la victòria. I ha complert les seves expectatives amb escreix.

Tags: