El Balís vibra amb l'Europeu de motos d'aigua

El Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres i les aigües de la costa maresmenca han acollit per primera vegada aquest cap de setmana el campionat europeu P1 de motos d'aigua Aqua X Pro. L'esdeveniment va convertir-se en tot un espectacle per a tots els que es van apropar a l'espigó de la zona.

En la categoria reina, l'Enduro, el britànic Joseph Harvey va proclamar-se vencedor. Era el principal favorit en la tercera i última prova després de les victòries sumades a Gal·les i França. Un altre dels triomfadors va ser el barceloní Joan Sevil amb Yamaha de tan sols 14 anys, que s’ha imposat en Sprint Junior. El català va superar amb vuit punts al segon classificat i en nou al tercer. Qui es va quedar a les portes de la victòria va ser l’ampostí Jordi Tomàs amb una Sea-Doo en la categoria Spark. Malgrat jugar-s'ho tot a l'última mànega davant Philip Salobieri, el francès es va acabar emportar la victòria superant per quatre punts a Tomàs. En Sprint Kawasaki 1500 el triomf se'l va endur el francès Simon Raoulx, guanyador de tres de les quatre mànegues.

Després de dos dies de competició amb unes condicions meteorològiques immillorables amb sol i mar plana, Port Balís va fer el primer pas en aquest tipus de competicions. Gràcies a l'èxit aconseguit, va assegurar-se que en un futur pugui tornar a ser l'escenari d'aquesta final.

Informa: L.Sanmiquel/ R.Casacuberta