El Balís estrena el circuit EuroCup 2020 amb èxit

El Balís ha estrenat el circuit EuroCup 2020, ho ha fet en la modalitat de 29er en el marc de la MedSailing 2020, que organitza el Club Nàutic El Balís. Una competició que també s'ha realitzaat en les categories de Europe i 420, i que ha pogut ser completa amb la celebració de quatre jornades de regates. De fet en la primera de les jornades el vent va arribat als 20 nusos, fet que va permetre veure grans proves. Un vent que ha completat una organització perfecte per un Balis que segueix sent una de les entitats més destacades dins el món de la vela

La classe 29er ha estat la més nombrosa de la MedSailing 2020 amb 89 participants. Els britànics Black i Amstrong han estat els grans dominadors de la MedSailing en 29er de principi a fi guanyant vuit de les tretze mànigues disputades. Ara també són els líders de l'Eurocup. A la classe Europe el triomf ha estat per a Cyril Richard, que va mantenir una intensa lluita amb el suec Jonathan Lladó pel triomf final. 

A la classe 420 domini absolut de les dues tripulacions alemanyes, amb victòria de Luca Jost i Finn Shäfer, que es van col•locar líders en la jornada inaugural i no van donar més opció. En aquesta categoria destacar el tercer lloc de Pau Llibre i Alberto Marsans del Balís. Una bona prova de cara a la Copa d'Espanya que es disputarà a finals d'octubre en aquestes mateixes aigües.

Informa: JM.Spà/ C.Mora