El Bàsquet 3x3 tornarà a omplir l'Eusebi Millan

La 8a parada del 5è Circuit 3x3 FCBQ es disputa aquest dissabte a les 12 pistes habilitades a l'interior i exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan

Mataró tornarà a ser l'escenari d'una prova oficial del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet, una nova jornada de 3x3 oberta a totes les categories, des de Mini a Sènior passant per Infantil, Cadet, Júnior i Unificada, tot reunint un total de 170 equips i prop de 700 participants.

La 8a parada del 5è Circuit 3x3 FCBQ estarà organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Club Bàsquet Boet Maresme Mataró i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport de Mundo Deportivo i Instituts Odontològics. L'activitat esportiva d'aquesta nova jornada de 3x3 es concentrarà, durant tot el dissabte 2 de juliol, a les 12 pistes habilitades a l'interior i exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan de Mataró.

La temporada passada ja es va poder realitzar. Ho van fer amb 800 inscrits, i més de 250 inscrits, en l'edició del retorn després de la pandèmia.

El Circuit 3×3 visitarà les ciutats de Manlleu, Viladecavalls i Vic, abans de la Gran Final de Barcelona.