×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El 49è Cros Ciutat de Mataró es disputa sota la pluja

La pluja va voler ser protagonista de la 49a edició del Cros Ciutat de Mataró, celebrada aquest diumenge.

Però el cert és que no va espatllar la prova. La va convertir en més dificultosa, emprenyadora i fins i tot èpica. Pels propis atletes que van haver d’adaptar-se a l’aigua que queia i un terreny que a minut que passava es tornava més fangós i poc estable. També pels espectadors, que van adreçar-se al circuit permanent de cros de la capital del Maresme amb paraigües, sota les carpes o simplement sota l’aigua per veure amics, familiars i companys de club competir. I evidentment per la organització que, durant la setmana i el mateix dia de la prova, van intentar mantenir el circuit en la millor de les condicions.

La matinal atlètica va començar a dos quarts de deu del matí, però les curses absolutes es van fer esperar fins al migdia.

En categoria sènior femenina Laila Vivas, ex atleta dels Lluïsos i ara a les files de l’Associació Atlètica Catalunya, es va imposar per davant de Nídia Borget del Granollers i de Laura Pelegrí dels Lluïsos. Vivas va completar el traçat femení amb un temps de 21 minuts i 37 segons.

La victòria en categoria masculina va ser per Mourad Mounim de l’Associació Atlètica Catalunya, per davant de Radouane Nour de La Sansi i Mohamed Azzouz del Cornellà. El guanyador va invertir en cobrir el traçat un total de 24 minuts i 49 segons, amb més de 20 segons de diferència respecte els seus dos perseguidors.

La propera temporada els guanyador s’emportaran també el títol honorífic de vencedors de la 50a edició. Per això el club ja treballa en poder-ho celebrar acollint una competició de nivell, com a mínim un campionat català.