El 3x3 més mediàtic puja el nivell

580 participants de 144 equips han participat aquest dissabte en la 8a prova del Circuit Català de bàsquet 3x3 que va comptar també amb la presència de les càmeres de La Xarxa.
La competició es va realitzar a les 12 pistes habilitades per l'esdeveniment a l'interior i exterior del Pavelló Eusebi Millán. L’equip guanyador en categoria sènior femení va ser el City Team amb la exjugadora de la Unió Esportiva Mataró i que actualment es troba a Bèlgica jugant a la primera divisió, Mariona Ortiz. A la final guanyaven per 10 a 11 al Bat Bi Hiru.
De fet la presència de Mariona Ortiz és força habitual a la capital del Maresme en època estival. Moment en el que aprofita per posar-se en forma de cara a la propera temporada.

En categoria sènior masculina l’equip Emperatriz s’imposava per 21 a 13 al Floppertrotters. En una final amb poca història i on després de molts partits els equips es tenien molt estudiats.

Després de Mataró, Torelló (21 de juliol) i Sitges (11 i 12 d'agost) agafaran el relleu d'aquest Circuit 3x3 de la Federació amb la disputa de les darreres proves obertes a totes les categories. Recordem que els vencedors de cada una de les 10 seus tenen el bitllet guanyat per jugar la gran final del Circuit 3x3 FCBQ prevista pel 25 d'agost a Barcelona. La competició es juga en categoria Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant masculí com femení.