El 3x3 Ciutat de Mataró es confirma com el més gran

El 3x3 Ciutat de Mataró es confirma com el més gran

S'esperava que fos una prova de nivell. Per nombre de participants però també per qualitat dels propis jugadoors. I així va ser. El 3x3 Ciutat de Mataró, organitzat per l'Associació Esportiva Boet Mataró no va decebre i va tancar una jornada impecable establint el rècord català d'inscripcions.

En categoria masculina es va imposar l'equip The Apples 3x3 a un dels equips favorits en aquesta modalitat, el Trip3shot, per un ajustat 13 a 11. En canvi, en categoria femenina va ser el 23 Basketball Fem, on hi havia les mataronines Núria Martínez, Laia Flores i Olga Ruano les que van imposar-se. 

D'altra banda, també va voler tenir un recordatori per totes les parts implicades en el torneig, que han fet que aquesta prova s'hagi convertit en la més important de Catalunya en tan sols dos anys formant part del circuit català de la Federació i cinc després d'haver-se creat. Si aquest any les xifres han estat ja de rècord, de cara la propera edició Navarro no ha amagat l'ambició de fer un pas més cap a noves fites. Un circuit català que deixa Mataró per encarar les dues darreres proves de la temporada.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla