El 2019 serà l'any del futbol maresmenc?

La temporada 2018 / 2019 ha començat amb bones notícies, en línies generals, si parlem de futbol maresmenc. Cert és que partim des d'un punt molt baix, però ara mateix tenim diversos equips de la comarca als primers llocs de les seves respectives categories.

L'equip de la comarca més ben posicionat és el Vilassar de Mar. L'equip d'Alberto Aybar és el segon classificat del grup 1 de Primera Catalana i malgrat un petit sotrac, abans d'acabar l'any, el seu inici de temporada el porta a ser un dels candidats a l'ascens. Amb 36 punts és segon després d' 11 victòries, 3 empats i només 2 derrotes. Aquest dissabte té la oportunitat de fer un pas més amb la visita el Municipal de Farners, penúltim classificat amb els mateixos punts que l'Argentona. Un Argentona que en el seu debut  a la 1a Catalana han notat el canvi de categoria, ara mateix són cuers amb 13 punts, després de 3 victòries, 4 empats i 9 derrotes.

A la Segona Catalana el Club Esportiu Mataró és el millor equip de la comarca. De fet tanca el 2018 amb 38 punts, fruit de 12 victòries, 2 empats i 2 derrotes, i amb 42 gols sent l'equip màxim golejador del grup. Després d'una de les darreres victòries de l'any el seu tècnic Raul Monroy ens explicava que li demana a un 2019 que començaran jugant aquest diumenge a partir de les 4 de la tarda contra el Sant Pol.

A la Tercera Catalana el Molinos és l'actual líder del grup 4. I es jugarà la primera plaça aquest diumenge a les 12 del migdia davant el Cirera que és segon amb només 1 punt menys.