Dues medalles pel Torrot CN Mataró a l'Estatal d'hivern

Les medalles de bronze de Guillem Pujol en els 400 lliures, i de Jan Giralt, en els 200 esquena han estat els resultats més destacats del Torrot Centre Natació Mataró.
Dues medalles que són la recompensa física a l'esforç, tot i que el tècnic Sergi Garcia destaca altres objectius aconseguits durant el cap de setmana
En el costat negatiu el paper de Berta Cantó que en aquesta edició no ha aconseguit penjar-se cap medalla. La veterana nedadora del Centre ha entrat, com explica el seu tècnic, en una nova fase de la seva carrera.
En aquest sentit l'actuació de l'equip femení no ha estat tant destacat com altres edicions. Un fet que té una explicació en el canvi generacional de les nedadores.
En canvi el masculí disposa a les seves files de diversos nedadors que reforçaran el bon paper de les darreres temporades. Un d'ells és el propi medallista Jan Giralt que dóna un salt més de qualitat a l'equip.
A part de Giralt l'olotí Roger Coma també serà una peça clau de cara a futurs reptes com la Copa Espanya on el Centre aquesta temporada no podrà comptar el suport de Fernando Morillas i Berta Triola.