Duels d'exigència a la Lliga Premaat femenina, el primer avui

El Centre Natació Mataró femení no abaixa la intensitat dels seus partits, i aquesta setmana té dos compromisos d’alçada davant dos equips de la liga premaat femenina que també  participen a l’Eurolliga.

El primer d’ells és aquest vespre a la piscina de Can Llong contra el Sabadell, l’actual campió precisament de l’Euro Lliga femenina, però que no va poder vèncer el primer títol estatal de la temporada, la supercopa espanyola,precisament a Can Llong contra l’equip mataroní. Un Sabadell que aquest mes de novembre també tindrà el seu debut europeu i també es jugarà el títol de supercampió europeu, jugant la final contra l’Orizzonte de Catània el proper 26 de novembre.

El llistó d’exigència iniciat el darrer cap de setmana amb 3 partits molt intensos segueix més enllà del partit d’avui amb el Sabadell. Les mataronines jugaran dissabte a les 2 del migdia al Sorrall contra el Sant Andreu un altre dels candidats a estar a la part alta. L’entrenadora Marina Zablith deia després del passi europeu, que calia que el seu equip seguís amb l’alt nivell d’exigència mostrar a Holanda.

Si avui a partir de dos quarts de vuit del vespre a Can Llong hi ha un guanyador passarà a ser líder en solitari de la lliga premaat femenina, després de 5 jornades. En cas d’empat les mataronines seguirien liderant la competició per diferència de gols. Si per contra hi ha un equip perdedor aquest  es veurà pressionat per un Mediterrani que amb 12 punts ja s’ha posat a l’alçada dels dos equips que avui tancaran la 5a jornada.