Duel de pistoleres

Duel de pistoleres aquest dissabte al Teresa Maria Roca. Les dues màximes golejadores de la categoria s'enfrontaran cara a cara: en un costat de la pista, Ona Muñoz, del JH Mataró amb 38 gols anotats fins el moment; a l'altre costat, Irina Alexandra, de l'Associació Lleidatana amb 47 dianes en 6 partits. Un partit, per tant, que promet gols i espectacle. 

I un partiten què tots dos conjunts arriben amb una tendència positiva. Tant el JH Mataró com l'Associació Lleidatana han vençut en els dos últims encontres i buscaran la tercera victòria conseuctiva. En el cas de les mataronines, sumar dos punts les permetria consolidar-se en la part mitja-alta de la classifiació. Per a les lleidatanes, els dos punts les allunyaria de la part baixa de la taula. El partit entre el JH Mataró i l'Associació Lleidatana es disputarà dissabte a les 6 de la tarda.

Informa: S.Ruiz/ E.Manchado

<iframe id="iframe_chapter" src="http://m1tv.xiptv.cat/embed/326583?width=778&amp;iframe_width=800&amp;share=&amp;height=438&amp;iframe_height=484" name="iframe_chapter" width="800" height="484" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>