Duel de perseguidors al Jaume Parera

La Copa de la Princesa ha deixat en un segon terme, per una setmana, la lliga, el plat principal per a tothom. I tan bon punt retornats a la rutina, al CH Mataró li espera un os ben dur de rosegar, el Sant Cugat. Entre maresmencs i vallesans només hi ha un punt de diferència, són segons i tercers, respectivament, i aquest partit s'esdevé clau. No tan sols per desbancar-se mútuament sinó perquè la classificació no perdona. Qui punxi podria veure's superat per l'Alcobendas i el Vilafranca. Un Vilafranca que juga contra el seu perseguidor, el Manlleu.

Abans de marxar cap a Getxo l'entrenador del Mataró, Quim López, parlava de la possibilitat d'enfrontar-se dos cops seguits contra el Sant Cugat, fet que finalment no ha passat. I també va deixar clar quin dels dos partits hagués estat prioritari.

A la primera volta el Mis Ibèrica va sorprendre a Sant Cugat del Vallès. No tan per la victòria aconseguida si no per la seva contundència, 1 a 5.

El duel de dissabte promet emoció. Comença a dos quarts de nou del vespre i es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio.