Duel crucial per ser a dalt

No depenen d'elles mateixes, però una victòria aquest cap de setmana a Bigues i Riells acostaria a l'equip d'Albert Bou al grup de 4 primers classificats. I és que amb només dues jornades per disputar-se Voltregà B, Bigues i Riells B, Jonquerenc i Mataró mantenen opcions de situar-se al grup pel títol abans d'acabar la primera fase.

5 punts de diferència hi ha entre el 3r classificat del grup, el Voltregà B i el Mataró, sisè. I només el 3r i el 4t passaran a optar al títol i a l'ascens. El duel de diumenge a tres quarts de set de la tarda pot ser clau de cara a les aspircions de l'equip mataroní. Una de les claus dels darrers bons resultats del conjunt mataroní ha estat la defensa. Només 1 gol encaixat a cada una de les 4 darreres jornades, que han permès sumar 3 victòries i un empat. La defensa i el paper de Paula Lladó a la porteria han estat clau.

Pel tècnic Albert Bou és important que l'equip no es posi nerviós en aquestes dues darreres jornades. Un dels punts a millorar d'aquesta primera part de temporada. La darrera jornada enfrontarà el Mataró amb l'Igualada, que és colíder del grup.