Duel capdavanter a la 2a B de futbol sala

El cap de setmana ens va deixar la tercera derrota de la temporada pel Futsal Aliança Mataró. Els vermells habituats a guanyar els seus partits, van veure com un equip de la part baixa el sorprenia. Per tercera ocasió aquesta temporada s'escapaven 3 punts del Teres Maria Roca. El seu entrenador, Albert Sabaté, ja va avisar a la plantilla del que podia passar veient com l'equip encarava el duel del cap de setmana.

Aquesta setmana, doncs, no pot tornar a passar. El tècnic analitzat el que ha de millorar l'equip per tornar al signe de la victòria i ampliar les diferències amb els seus perseguidors. Demà, davant, tindran el Bellsport, un rival més perillós que el Ripollet, equip en zona de descens, però que va guanyar al Teresa Maria Roca en el partit de la primera volta per 1 a 5. I ara els de l'Hospitalet voldran reduir les diferències amb l'equip mataroní. I és que el Futsal és líder amb 7 punts de marge amb els riberencs.

Dona la casulitat que els mataronins no han perdut encara com a visitant en el que portem de lliga. De fet no ho fan des de la temporada passada, a la jornada 23, quan van perdre contra el Castelldefels per 4 a 1. Era el 23 de març del 2019.