Duel al capdavant del grup 2 de Segona Catalana

Després de dues consecutives, aquest cap de setmana toca mantenir la estadística en un camp difícil: el camp del líder.
El Mataró visitarà la Guineueta diumenge a les 12 del migdia en un encontre que servirà per apropar-se o per allunyar-se del líder.
La distància actual entre els dos equips és de sis punts, de manera que passi el que passi, la Guineueta seguirà líder, però hi ha tres equips que segueixen de prop el conjunt groc-i-negre. Es tracta de l'Europa B, a un punt i el Masnou i el Districte 030 a dos.
El conjunt d'Alberto Aybar no es pot permetre fallar a la capital, i ha treballat per igualar, com a mínim, el resultat del partit de la primera volta. Va ser el 10 de setembre, a la segona jornada, i el partit se'l va emportar el Mataró amb un resultat de 2-1. Però ara, quatre mesos després, el panorama és ben diferent.
La Guineueta no ha perdut encara aquesta temporada a casa, i porta 8 victòries en els darrers 10 partits, estadística contraposada a la dels mataronins, que han vençut en 5 dels ultims 10 encontres.
Tot i això, no s'ha de donar res per fet, ja que les trobades entre tots dos equips sempre han estat disputades. La temporada passada, els resultats van ser de 3-1 per la Guineueta i 1-1 a la segona volta, i fa dos anys: empat a tots dos partits.
Partit molt interessant que podran seguir en directe per Mataró Ràdio i que podran recuperar a través del nostre servei web mataroaudiovisual.cat