Dramàtica derrota del Mataró Parc Boet contra el Palmer Mallorca (64-66)

Un parcial de 0-11 a l’inici de l’últim quart, clau en la derrota mataronina

Salt inicial del partit Mataró Parc Boet-Palmer que s'ha saldat amb victòria balear (Foto:Èric Andrés)

No era un partit senzill per al Mataró Parc Boet el d’aquest dissabte contra el Palmer Basket Mallorca. L’equip balear, invicte en les 5 jornades anteriors, a 2 punts del Mataró Homs i del CB Vic, però amb un partit menys, necessitava la victòria per aspirar a aconseguir el lideratge del grup C1.

El Palmer Basket ha començat el partit amb aquesta consigna. A mitjan primer període ja havia obert una petita escletxa de 5 punts en el lluminós (2-7). A partir d’aquí els mallorquins arribarien a un avantatge de 7-8 punts que s’ha mantingut durant bona part del quart. Una embranzida del Boet però en els minuts finals, l’ha permès arribar a l’acabament del primer quart amb un desavantatge de només 4 punts (11-15).

La reacció del Boet no s’ha quedat aquí. Poc abans d’arribar a l’equador del segon quart,  els de Mario Lousame ja havien donat la volta al marcador i es col·locaven amb 5 punts per davant (20-15) després d’un parcial de 9-0.  Al descans l’equip mataroní havia incrementat lleugerament aquest marge i guanyava per 29 punts a 23.

En el tercer quart s’han canviat les tornes i ha estat el Palmer qui ha fet l’embranzida corresponent i empatava a 31 punts, al cap de 2 minuts.  El partit s’ha tornat a igualar però nomes per uns moments. Els locals reaccionaven i recuperaven l’avantatge, ara de 7 punts, en acabar el període (51-44).

Però el panorama ha canviat radicalment en l’últim quart. Un duríssim parcial 0-11 en els primers 4 minuts ha permès el Mallorca donar la volta al partit i col·locar-se amb un 51-55 a favor. Només 4 punts de marge però el cop psicològic ha estat devastador.  Tot i així, el Boet no s’ha rendit i a 2.26 del final es col·locava a un sol punt (61-62).  Els darrers minuts han estat de bogeria i s’han resolt amb una  victòria pràcticament per la mínima del conjunt mallorquí per 64 punts a 66.

Mataró Parc Boet: Artur Grau (4) , Miquel Àngel Fons (1), Cano, Antonio Ruiz (10), Gerard Comas, Javier Rodríguez (12), Bernat Álvarez (14), Oriol Franch (9), Albert Serra (10), Pablo Fontanet (4) i Olcina

Parcias: 11-15, 18-8, 22-21 i 13-22

Informa: Jordi Rabassa