Doble victòria del Futsal Aliança Mataró

La d'aquest cap de setmana ha estat una molt bona jornada pels interessos dels Futsal Aliança Mataró. I és que els seus aficionats han pogut celebrar una victòria, tant del masculí com del femení.

No es pot dir blat fins que està al sac i ben lligat. Això és el que li va passar al Futsal ALiança Mataró femení aquest cap de setmana en el duel que l'enfrontava amb el Cervera - Segarra. L'equip mataroní era conscient de les dificultats del partit, però coneixedor que la seva dinàmica era plenament ascendent. I sobre la pista va saber esborrar el seu rival per marxar akl descans amb un 4 a 0. Semblava que el partit estava vist per sentencia, però les visitants van saber refer-se del sotrac i posar l'ai al cor a les locals, que això si, acabarien imposant-se per un ajustat 5 a 4. Amb aquesta victòria les mataronins amplien diferència amb la zona baixa i amb 11 punts s’enganxen als equips que el precedeixen. Fa 3 partits que no perd i només ha perdut un dels darrers cinc que ha jugat!

El masculí és més líder a la 2a divisió B

El Futsal Aliança Mataró guanya per 4 gols a 8 a la pista del Cerdanyola i aprofita l’empat dels seus tres immediats perseguidors per consolidar-se encara més a la primera plaça de la segona divisió B. Els mataronins obtenien el triomf a una complicada pista i cada cop tenen més a prop l’objectiu.