Doble medalla mataronina al Campionat de Catalunya Absolut

Les atletes Marta Cot de la Joventut Atlètica d’Elx i Aina Rabadan del FC Barcelona aconsegueixen les dues medalles mataronines en el campionat de Catalunya de pista coberta disputat a Sabadell.

Cot va col•locar el seu millor registre en els 3 metres 75 centímetres. La mateixa alçada que la jove Meritxell Benito. Cot va saltar els 3’75 en el segon intent, mentre que Benito ho va fer en el primer intent.

Aina Rabadan, que també ha abandonat la disciplina del Laietània per incorporar-se a les files del FC Barcelona, va quedar també tercera en salt d'alçada. La seva marca va ser d’1 metre 64 centímetres, a cinc centímetres per darrera de la guanyadora Maria Artero.

Pel que fa a altres resultats destacats, cap dels atletes del Laietània o dels Lluïsos va aconseguir una medalla. Però el director esportiu del Centre Atlètic Laietània, Andreu Novakosky explica els millors resultats de l’entitat que va participar amb 7 atletes. Novakosky explica que hi ha alguns esportistes que no van participar reservant-se per altres competicions i explica els propers reptes que té la secció atlètica del club.

Amb aquests resultats el Centre Atlètic Laietània va acabar a la 13a plaça, mentre els Lluïsos ho va fer a la plaça 38. Amb un únic finalista, Oriol Ciurans que va ser 8è als 800m.