Doble duel entre CJH Mataró i Sant Quirze

Tant el primer equip masculí com femení del CJH Mataró juguen aquest dissabte contra equips del club vallesà

Després de l’ensopegada contra l’OAR Gràcia de Sabadell a casa feia falta saber com reaccionava la plantilla mataronina. I ho ha fet traient una victòria a la sempre complicada pista del Balonmano la Roca. Les mataronines , doncs, tornen a la bona dinàmica d’una temporada on sempre han estat a dalt. Això ha fet, com diu la jugadora del Joventut Clara Poo, que s’hagin modificat lleugerament els objectius modificats.

I és que ara mateix Mataró i Sant Quirze són líders de la competició, però la zona noble de la competició està molt renyida, i qualsevol error, com ve passant setmana rere setmana, pot deixar a qualsevol d’aquests dos equips sense la condició de líder. I és que per darrer Balonmano Castellon i Fundació Sant Vicenç segueixen, a només un punt, les colíders. I més encara, el Sant Joan Despí, malgrat la derrota d’aquest darrer cap de setmana, també s’ho mira de prop. Amb  9 jornades per disputar-se, i amb duels directes entre els equips implicats, com el Mataró – Sant Quirze d’aquest dissabte, les places de play off d’ascens estan més cares que mai, en la temporada més igualada de les darreres disputades en el grup de les catalanes.

El masculí també s'enfronta al Sant Quirze, i ho fa després de 3 victòries seguides que han fet augmentar els ànims de l'equip de Sergi Rodríguez.

La situació dels mataronins millora a jornada que passa. L’equip ha sumat en 4 dels últims 5 partits, i encadena 3 jornades consecutives guanyant, 8 punts que el permeten escalar fins a la vuitena plaça, just a la meitat de la classificació, i amb un partit menys.

Una bona manera de visitar aquest dissabte la pista del Sant Quirze, el líder de la categoria i que tant sols ha perdut un partit i n’ha empatat un altre.