Doble desplaçament amb diferent dificultat pel CJH Mataró

Doble desplaçament amb diferent dificultat pel CJH Mataró

El CJH Mataró femení juga aquest cap de setmana a la pista més complicada de la lliga, la del Morvedre. El líder, imbatut, ha guanyat tots els partits de la temporada. Un total de 22 sense deixar-se sorprendre en cap moment. Això fa que el desplaçament sigui complicat, encara que les mataronines no renuncien a trencar aquesta ratxa.

Molins destaca les baixes per lesió que han tingut, fet que ha dificultat moltíssim la tasca a l'entrenador, Jordi Rubí. Malgrat això, l'equip ja va demostrar la setmana passada que surt i pot guanyar els partits que li queden. Pel què fa al masculí el desplaçament és a la pista del penúltim. Un Banyoles que s'està jugant la permanència i que, lluny de semblar un equip vulnerable, serà un rival a tenir molt present. Això ho té clar Sergi Rodríguez.

Encara que el tècnic hagués preferit mantenir lla imbatibilitat, el que l'importa és sumar els punts el cap de setmana, indiferentment de mantenir o no la ratxa. L'encontre es juga dissabte a les sis de la tarda al Pavelló de la Draga.

Informa: F.Andrés