Doble derrota mataronina a la Lliga EBA

Els dos debuts a casa per Mataró Parc Boet i UE Mataró Germans Homs acaben amb derrota. Cap d'ells aconsegueix ser millor que els seus rivals.

Derrota del Mataró Parc Boet per 56 a 76 davant del Bàsquet Igualada, en un partit complicadíssim pel conjunt mataroní, on no va estar mai còmode en el seu debut a casa a la Lliga EBA aquesta temporada.  Un parcial inicial ja de 2 a 12 complicava molt les coses tot i que al descans s'hi havia pogut arribar bastant igualats. No va ser així, després que els de l'Anoia contrarrestessin el parcial local. A la represa, la diferència era de 20 punts i al tercer quart es van fer pocs punts. El Boet tan sols va aconsguir evitar la derrota per 30 punts i uns darrers dos minuts d'encerts van deixar el -20 a l'electrònic.

La UE Mataró Germans Homs perd per 63 a 72 a la Lliga EBA contra La Bisbal Bàsquet en un partit gens còmode pel conjunt groc. Malgrat començar guanyant a l'inici, els visitants van poder anar prenent el pols a l'encontre i poc a poc aproximar-se al marcador, per després capgirar el signe del marcador. 11 a 15 al final del primer quart i 33 a 34 al descans. El parcial de 14 a 2 servia per aproximar-se però no per dominar. La Bisbal, liderada per Xavi Torrent, trencaria el ritme unionista que basava el seu encert en Jaume Solé. Justament ell, a falta d'un minut, hagués pogut posar el 66 a 68 a l'electrònic però el triple no va entrar, condemnant al Mataró a la segona derrota en dos partits.