Dissabte esportiu a Mataró Audiovisual

Aquest cap de setmana també juga el primer equip masculí del Futsal Aliança, que vol ampliar a 11 la ratxa de victòries consecutives a la segona divisió B. Els mataronins es troben ben situats a la part alta de la categoria, on son líders amb 4 punts d’avantatge amb l’Hospitalet. L’Escola Pia de Sabadell, rival d’aquest cap de setmana, no serà un rival còmode.  El final d’aquest duel que començarà a les 4 de la tarda, es podrà viure en directe per Mataró Audiovisual, tant radio, com televisió i internet, a partir de les 5. 

Serà l'hora Quan comenci el Carnet Esportiu en format carrussel. i és que de 5 de la tarda a 8 del vespre el programa conduit per Jordi Rabassa també inclourà el duel de la lliga Femenina 2 de bàsquet entre l’Advisòria Boet Mataró i el Santa Rosa Lima Horta. L'equip que dirigeix Jordi Vizcaíno buscarà trencar amb la mala dinàmica de 3 partits sense guanyar.

A les 6 es tornarà a obtrir la finestra del Teresa Maruia Roca, per seguir en directe el partit de la divisió d’honor plata femenina entre el Joventut Mataró Synergie i l’Amposta. Un duel on l'equip de Jordi Rubí buscarà seguir amb el bon nivell de les darreres jornades.

 I a partir de les 7 connectarem amb el Jaume Parera per viure en directe el derbi maresmenc de la Nacional Catalana d’hoquei patins entre el Club Hoquei Mataró i el Vilassar de Mar. Les mataronnines ja estan classificades per la següent fase i les vilassarenques buscaran sumar punts que les situi entre els quatre primers llocs.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà