Desplaçaments dels mataronins d'EBA

La UE Mataró juga per tvmataró a les 18h, a les 20h serà el torn del Mataró Parc Boet a la pista del Martorell

Amb tres victòries consecutives la UE Mataró Germans Homs torna a la competició amb les ganes de tancar l'any tan amunt com sigui possible. S'enfronten amb l'altre equip més en forma, el Santfeliuenc (a excepció del líder, el Barça B amb el 100% de victòries). El proper rival dels grocs és el setè classificat però ha gunayat els últims 4 partits, els primers que ha obtingut després d'un inici amb cinc derrotes en cinc partits. 

Un equip, doncs, a tenir present que es troba en el seu millor moment i que pretendrà seguir amb la dinàmica positiva. L'equip de Charly Giralt és l'actual tercer classificat, i es troba a tan sols un triomf de Bàsquet Girona B. El del Santfeliuenc és el penúltim partit de l'any, ja que el 2021 es tancarà amb la visita del Vic.

El matx es juga al Joan Carles Navarro, dissabte, a partir de les 18.10. Un partit que es podrà seguir en directe per tvmataró.

 

Desplaçament del Mataró Parc Boet a Martorell

A l'altre grup de Lliga EBA, al grup C-2, el Mataró Parc Boet es desplaça a Martorell per enfrontar-se a un equip que té una victòria més que els mataronins al grup C-2. El duel es juga dissabte a les 8 del vespre.