Desplaçaments del Hapo CJH Mataró

Les primeres plantilles del Hapo CJH Mataró busquen lluny del Teresa Maria Roca sumar punts

A partir de les 6 i 10 de la tarda el Hapo Joventut Handbol Mataró masculí visita la pista del Sant Joan Despí, un dels candidats a pujar de categoria, i que ha començat amb un ple de victòries. El Hapo Joventut ve de perdre el cap de setmana passat, a casa, contra el Palautordera. Un altre dels equips que aspiren a ser a la part alta. Una demostració de l'exigència del campionat.

Sergi Rodríguez, entrenador Hapo CJH Mataró masculí. És un rival que s'ha reforçat motl bé. Serà un partit molt complicat, però estem jugant en una categoria sense partits fàcils.

Una de les claus per poder competir dins la pista és que l'equip es comporti com a tal, dins i fora la pista, Manel Nuñez i Joana Roig, dos dels jugadors destacats de la darrera jornada expliquen la importància del concepte equip a les primeres plantilles del club.

Manel Nuñez, jugador Hapo CJH Mataró. A Mataró sempre estem molt cohesionats. Tenim un bloc molt compacte, i els jugadors que entren s'acoplen a la perfecció. Sumen dins i fora de la pista

Joana Roig, jugadora Hapo CJH Mataró. Aquest any, com la resta, tenim molt ambient. Molta compenetració.

Més senzill es planteja l'altre partit del cap de setmana. A les 7 del vespre el sènior femení del Hapo Joventut Handbol Mataró visita la pista de l'Amposta. Un equip que ha tingut un començament irregular, encadenant dues derrotes i una victòria. Les de Mataró, en canvi, venen d'obtenir una victòria per golejada contra el Lleida dissabte passat al Teresa Maria Roca.

David Verdugo, entrenador Hapo CJH Mataró femení. Estem treballant molt bé. Vam punxart contra el Mislata, però la línia és ascendent, a veure on podem arribar

Aquest dissabte a Amposta, desplaçament llarg i partit que es pot complicar. Verdugo avisa de les complicacions que es poden presentar.

David Verdugo, entrenador Hapo CJH Mataró femení. Practiquen un handbol molt tancat, però defensen molt bé. Però violem tornar amb una victòria que sempre és difícil.

Amb dues victòries i una derrota les groc i negres són quartes classificades.