Desplaçament important de la UE Mataró a l'Hospitalet

La UE Mataró ha guanyat dos dels seus darrers tres partits de lliga, a la Copa Catalunya. Una xifra prou positiva, i més si se'n mira una altra: estem parlant de dues de les set victòries sumades des que va començar la temporada. 

Durant les últimes jornades les grogues han pogut sumar punts importants que les han portat a ser novenes, amb un triomf més que tres equips i amb el mateix balanç que tres més. 7 equips separats per tan sols un partit guanyat. Això fa que la pressió sigui setmanal i que tots els partits esdevinguin decisius. Ara bé, si estem parlant d'un d'aquests equips amb qui empates, la dificultat creix.

Aquest cap de setmana les unionistes es desplaçaran a la pista de l'Hospitalet, l'equip més semblant al Mataró. Mateixes victòries i derrotes, només set punts anotats menys durant tota la temporada i 19 menys encaixats, pel què aquest balanç el situa un lloc per sobre. L'encontre, de guanyar-lo, serviria per fer un pas important a la lliga. El matx es juga dissabte a partir d'un quart de sis de la tarda.