Derrotes mataronines a la Lliga EBA

El Mataró Feimat cau de nou a casa aquest 2018. I de nou mereixent més del que recull. Derrota per 62 a 65 contra el Cornellà que aprofita un gran segon quart per encarrilar el triomf, posant-se ja a 10 punts. Tot i així, el Palau ha demostrat ser de nou un terreny difícil pels seus visitants, ja que els del Llobregat no han pogut dir blat fins que no ha sonat la botzina final. El Mataró sempre ha anat per sota amb diferències d’entre els 7 i els 10 punts, fins al darrer quart. Dos triples seguits de Jaume Solé han situat als unionistes a prop, però ha estat insuficient. Charly Giralt, entrenador del Mataró, parla de les opcions al final que ha tingut el seu equip. El Feimat encara no sap el que és guanyar aquest 2018. 4 partits, 4 derrotes. 6 en total. No es guanya des del 26 de novembre.

Derrota del Mataró Parc Boet a Fontajau

El Mataró Parc Boet, per la seva part, perd en la seva visita a Girona. Els taronges, amb baixes, els va costar seguir el ritme de joc tot i realitzar un gran primer quart. 28 a 32, que es regularia de cara al segon amb triomf parcial dels gironins. El tercer quart, insòlit pels boetistes: tan sols 8 punts anotats. El rebot però va ser de nou el punt dèbil, amb 40 pel Girona i 20 pel Boet. El millor del bàndol mataroní, Dario Naharro, amb 10 punts en 29 minuts. El Boet és sisè amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes.

Reviu alfgunes de les imatges en el següent enllaç: http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/derrota-del-mata...