Derrotes de Galia Dvorak en dobles mixtes i individual

Foto: RFETM (rfetm.com)

Galia Dvorak ha vist trencat el camí cap a medalles en la modalitat individual i en dobles mixtes, però segueix viva en la modalitat de parelles.

En el campionat d’Europa que es juga a Alacant, la mataronina ha perdut el tercer partit de dobles mixtes, disputat a les dues del migdia (i després d'haver jugat ja dos partits en el dia d'avui). Dvorak fent parella amb Álvaro Robles han perdut davant la parella formada pel serbi Aleksandar Karakasevic i la lituana Ruta Paskauskiene per un ajustat 3 a 2.

Pel que fa al quart partit que jugava durant el dia d'avui, en el seu debut en la competició individual, no ha pogut superar a a l’austríaca Ameli Solja (1-4), que venia de guanyar els 3 partits de la fase prèvia.

Ara mateix la palista criada al Centre Natació Mataró segueix viva en la competició de dobles femenins, fent parella amb Maria Xiao. La parella estatal jugarà demà contra Li Jie (Holanda) i Li Qian (Polònia) La fase final de la competició es jugarà a partir de dissabte, amb les finals que es jugaran el diumenge a la tarda.