Derrota del Futsal Aliança per tancar la 1a volta

Festival de gols al Teresa Maria Roca. Fins a 11 gols es van poder veure ahir en el partit que enfrontava el Futsal Aliança Mataró i l'Hospitalet Bellsport, però malauradament el damnificat del festival va ser l'equip local.
Després d'una ratxa positiva en la que s'han sumat 9 punts en els darrers 5 partits, els mataronins van perdre per 4 gols a 7 en un partit molt boig que gairebé va durar dues hores, i que va tenir de tot. Gols, intenitat i molts enfontaments es van viure en un Teresa Maria Roca que no veia perdre el seu equip des de l'1 d'octubre.
L'Hospitalet s'ha mostrat superior, mantenint-se al capdavant sempre en el marcador, i malgrat treure el porter-jugador, l'Aliança no va poder remuntar. Però el tècnic Albert Sabaté és conscient de la situació del seu equip i del què ha fallat.
Aquest ha estat el darrer partit de la primera volta, però no el darrer partit de l'any. L'Aliança Mataró té una nova cita dissabte vinent a casa altra vegada, aquest cop contra el Linyola, els cuers.