Derbi maresmenc decisiu pel CH Mataró

Totes les prèvies que queden ara i fins a final de temporada comencen amb la mateixa paraula: decisiva. I no es tracta de cap tòpic si no de la realitat. La jornada torna a ser determinant pel CH Mataró. No només per ell, si no per tots els implicats en l'ascens, que són 5 equips. Alpicat i Manlleu, en ascens directe, 43 i 42 punts. El Mataró és tercer, en té 40. Però és que Palafrugell i Taradell en sumen 38 cadascun i volen optar encara a pujar.

Tots tenen opcions. Tots volen beneficiar-se de les punxades dels rivals. Però de res servirà si no guanyen els seus respectius encontres. Un Mataró que precisament ha de veure's les cares amb l'Arenys de Munt. Un equip que ha anat baixant posicions però que és i serà un rival duríssim. Ve d'empatar a quatre a la Corunya, contra un Liceo B també en hores baixes. 

Però els enfrontaments entre arenyencs i mataronins sempre són diferents.L'Arenys ja té la permanència assegurada. El Mataró no pot pensar en res més que els tres punts. Si ho fa, podrà mirar la resta de la jornada. Un Sant Feliu que es juga la vida contra el Manlleu, un Vilafranca - Taradell i un Lleida Alpicat - Palafrugell. Jornada de renaixement o caure del foc a les brases. El terme mig queda més en entredit.